Whip my hair

God kväller!:) Imorse ringde klockan vid 8, då var det skoltime! Det var faktiskt skönt att komma iväg till skolan för första gången på 3 veckor. Iallafall skönt och träffa alla igen! saknat min sjuka klass ju. Skoldagen gick fort och det kommer den här "skolveckan" också göra.

Tisdag: Går till halv 11, sen ska jag vara med älsklingen på jobbet. (Volvo) Vi ska göra en tidning på mediekommunikationen/median så då ska jag skriva en artikel/reportage om honom och att han jobbar på volvo som ung. Tänkte lägga upp den på min blogg sen.

Onsdag: Stockholms resa med klassen. Studiebesök DN/Expressens Bakom rubrikerna. Sen ett besök på kulturhuset. Efter det har vi  fri tid till 17.00 då vi ska få en guidning bakom kulisserna på operan, sen ska vi se Operaföreställningen Tosca.

Torsdag: Komp ledig för stockholms resan

Fredag: Studiedag!

Skapligt härlig vecka. hehe ;)
Anyway så åkte jag och älsklingen hem hit och dunkade musik och myste massa! Men nu har han dragit och så är det äckligt ensamt igen.. buhuuu. Jaja får ju träffa min ängel imorgon igen. Nu ska jag fortsätta dunka musik och plugga lite. Skriver imorgon kväll efter min dag på Volvo.
Förövrigt har jag och älsklingen varit tillsammans 2 månader idag. Fan vad tiden går fort. Jag älskar dig mest världens underbaraste. ♥
RSS 2.0