tankarna snurrar

Förlåt för att jag inte skrev igår kväll/natt, men jag och bästavän blev värsta hackers. HAHAH Så hann inte skriva, sorry. Men nog om det! Nu till idag!

Idag är det en sån där dag då allt känns fel och jag helst bara vill lägga mig under täcket i min super mysiga säng och låtsas att jag inte finns. Tankarna snurrar, jag vet inte vad jag vill längre, jag vet inte hur jag ska förklara men om jag ska beskriva känslan med ett ord säger jag "TOMHET".
Jag kan knappt äta, jag sover nästan ingenting jag har egentligen ingen lust med någonting. Men som jag brukar säga; Det blir vad man gör det till. Så de är bara att ta sig i kragen och börja kämpa sig uppåt igen, hur svårt det än är. Inget kanske blir som det var men jag kan inte spola tillbaka tiden hur mycket jag än vill göra det. Så nu måste jag göra det bästa av situationen och försöka bevisa för DIG♥ att jag kan, jag vill, jag ska! 

Som jag skrev tidigare i de här inlägget så känns det som allt gått fel, de började redan imorse. Jag försov mig, jag spillde vatten på hela mina byxor och brände mig ganska rejält på plattan när jag skulle göra varmchoklad.. Bläh! Ska strax ha engelska tror jag sen slutar jag halv 4, då tar jag bussen hem och så hämtar mamma upp mig vid station så bär det vidare mot Söderbärke på Innebandy. Kanske ska övningsköra en sväng? 
Nu ska jag fortsätta skriva en rapport om UF mässan i Fredags. Tänkte berätta mer om den sen och visa lite bilder osv. Massor med kramar till er! / mandie pandie 

RSS 2.0